UFC on ESPN 6: Carlos Condit vs. Mickey Gall

Carlos “The Natural Born Killer” Condit leder for alvor efter formen, efter fem nederlag i streg

Flere spændende matchups er blevet annonceret til UFC on ESPN 6-kortet, som finder sted i Washinton D.C., d.7 december. Udover at stævnet toppes af heavyweight-braget imellem Alistair Overeem og Walt Harris, er et interessant welterweight-opgør også på programmet.

Den tidligere WEC-champ og UFC-titeludfordrer, Carlos “The Natural Born Killer” Condit (30-13) er i sin karrieres efterår og har trods store resultater, tidligere i karrieren, virkelig haft problemer med at finde formen. Condit er efterhånden blevet 35 år gammel og har ikke vundet en UFC-kamp siden 2015, hvor Thiago Alves blev stoppet.

Efterfølgende udfordrede Jackson/Wink-kæmperen for welterweight-titlen, mod Robbie Lawler. Et tæt opgør, som den dengang forsvarende champ vandt på en split decicion. Siden har Condit hans fire sidste kampe, senest et submission-nederlag til Michael Chiesa.

 

Mickey Gall kom tilbage i sejrskolonnen, i august, da Salim Touhari blev slået via decision

Mickey Gall, 27, fra New Jersey-egnen gjorde hans UFC-debut tilbage i 2016, efter at være blive opdaget på Dana White’s Looking For A Fight-serien. Dengang lød hans professionelle rekord på 1-0.

Nu har den stærke BJJ-udøver fået opbygget en 6-2 rekord, efter at have slået navne som Sage Northcutt, CM Punk og senest Salim Touhari. Sejren over Touhari kom i marts og var særdeles vigtig for Gall, der inden havde tabt til legenden, Diego Sanchez.

Læs også: Alistair Overeem og Walt Harris mødes i rangeret opgør

UFC on ESPN 6 byder, blandt andet, også på følgende kampe:

Aspen Ladd vs. Yana Kunitskaya
Claudia Gadelha vs. Cynthia Calvillo
Stefan Struve vs. Ben Rothwell

Hold dig opdateret på de seneste spændende matchups – Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!