UFC on ESPN+ 9: Donald Cerrone slår Al Iaquinta i overbevisende stil

Donald Cerrone leverede en præstation fra øverste hylde, da Al Iaquinta blev besejret, efter fem underholdende omgange

Den 36-årige veteran, Donald “Cowboy” Cerrone udbyggede hans utallige rekorder, da han slog fjerderangerede Al Iaquinta i UFC on ESPN+ 9’s main event. De to krigere gik alle fem omgange i et opgør, der konstant holdt en på kanten af sædet, ultimativt med Cerrone som sikker sejrsherre på dommernes scorekort.

I begyndelsen af opgøret havde begge kæmpere lidt problemer med at finde deres rytme og rækkevidde, men da de to top lightweights endelig fandt sig til rette, tog den rutinerede Cowboy over. Iaquinta var for enden af Cerrones skarpe jab igennem stort set hele kampen og desværre for den hårdføre New Yorker, var Cowboys spark også fuldstændig formidable. Benspark på indersiden, benspark på ydersiden og det altid lurende high kick gjorde det til en lang aften for 32-årige Al Iaquinta.

 

En blodig og udmattet “Raging” Al Iaquinta, efter slutningen af UFC on ESPN+ 9’s main event

De sidste tre omgange var der, hvor Donald Cerrone for alvor skruede op for tempoet. Iaquinta havde fået flere cuts, som dækkede den ene side af hans ansigt med blod og for hvert jab han spiste, blev sårene større og dybere. I slutningen af tredje omgang satte Cowboy Iaquinta på bagdelen med et stift jab, men kunne ikke nå at følge op med ground and pound, da klokken lød. I fjerde omgang leverede Cerrone det mest effektive angreb i opgøret og rystede Al Iaquinta voldsomt. Et Anderson Silva-lignende frontspark til kæben sendte Serra/Longo-lightweighten i kanvassen endnu en gang, men fik afværget den opfølgende storm af slag og albuer.

“Dad” Cerrone, som fansne har døbt ham, virkede også i femte omgang som en besat mand og fortsatte de ubarmhjertige leg kicks og flotte kombinationer. Selvom Iaquinta var blodig, var han ikke slagen og forsøgte opgøret igennem at tage kontrol, men måtte i sidste ende se sig slået af Cerrone. 49-45, 49-45 og 48-46 lød dommernes scorekort i den dekorerede veterans favør. I det opfølgende interview fortalte Cerrone at han enten vil have et titelskud eller den store kamp mod Conor McGregor, hvis han skulle være klar til at komme ud af hans pension.

“Dad” Cerrone er dermed fortsat ubesejret som far (3-0) og udvider hans rekordliste til 36-11.

Kommentarer

kommentarer