UFC on ESPN2: Calvin Kattar tager imod Zabit Magomedsharipov i hjembyen, Boston

To af de bedste featherweight-aspiranter mødes til oktober. Calvin Kattar er den ene del af ligningen.

Et lækkert featherweight-matchup blev tidligt onsdag morgen annonceret. UFC on ESPN2 finder sted d.18 oktober i Bostons TD Garden og en af de rangerede, lokale kæmpere, #11 Calvin “The Boston Finisher” Kattar (20-3) møder den super tekniske dagestaner, #5 Zabit Magomedsharipov (17-1).

Begge featherweights har været en del af af UFC-staben siden 2017 og har siden haft fem kampe hver. Zabit har vundet alle fem opgør og er p.t. på en vanvittig 13-kamps sejrsstime. Det eneste nederlag Boston-bokseren Calvin Kattar har lidt i UFC-regi, var til brasilianske Renato Moicano ved UFC 233. 31-årige Kattar er 4-1 i UFC-sammenhæng og har vundet hans to seneste kampe via afslutning, allerede i første omgang, mod Ricardo Lamas og engelske Chris Fishgold.

 

Selvom man er en af de bedste featherweights i verden, så må Zabit Magomedsharipov tit høre for ligheden mellem ham og den tidligere amerikanske præsident, Abraham Lincoln.

27-årige russiske Magomedsharipov er i manges øjne et godt bud på en fremtidig champ i 145lbs-divisionen, hvor Max “Blessed” Holloway har regeret siden disse to featherweights kom til organisationen. Den høje og stærke striker har afsluttet tre af hans fem UFC-sejre. Mike Santiago, Sheymon Moraes og Brandon Davis har alle måtte se sig slået, før tid, af Magomedsharipov.

Læs også: Chris Weidman gør LHW-debut ved UFC on ESPN2

På UFC on ESPN2-kortet kan du også se den tidligere middleweight-champ, Chris Weidmans debut som light heavyweight, når han møder ubesejrede Dominick Reyes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de seneste opdateringer direkte i din indbakke

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!